Luaj 2048 lojë Online

Kush e dinte se pas më zbavitës “Angry Birds”, Addictive “threes”, dhe një komik “Flappy Bird”, ka do një tjetër më interesante 2048 lojë online që merr në internet nga stuhia?
Po, 2048 , një lojë të re mister që ka ndjesi më të fundit në lojërat Addictive.
2048 është një e vetme-lojtar i puzzle game e re popullore për mobile dhe web. Kjo është një lloj rrëshqitje puzzle bllok, më si në threes, por në vend të përputhen threes, këtu ju të përputhen me ndonjë nga dy pllakave që kanë të njëjtat numra.
Loja Tema e bazuar në lojë e vjetër-timey mister, Klotsk, e cila ishte e ngjashme me një rrjet Sudoku-si? 2048 gjithashtu përfshin matematikën si një Sudoku. 2048 Lojë ftohtë matematikë është interesante, unë jam i mallkuar i sigurt, ju do të love it.
Qëllimi kryesor i 2048 është që të kombinohen të gjitha numrat që janë shfaqur në pllaka deri sa të arrijë 2048 para se të dalë nga dhoma.
Një i ri 19-vjeçar italian dhe programues, Gabriele Cirulli, ndërtuar këtë emocionuese 2048 lojë . Loja është web-bazuar, dhe ju mund të luajnë me anë të lëvizshme dhe web.
Në momentin që ju të fillojnë të luajnë lojra 2048, besoni mua ju do të jetë i tëri, ajo është shumë, shumë Addictive !!

Si funksionon 2048 vepra?

A është e vështirë për të luajtur 2048 dhe për të kuptuar matematikë e saj të pazakontë?
Jo, jo të gjitha, kjo është i mërzitshëm algjebër math, ju do të duhet vetëm disa sekonda për të kuptuar algorithm dhe për të marrë ul receptorin e telefonit të gameplay, pasi ju e dini, është e bum !!
Ju do të jetë një kampion !!
2048 ekran me 4 × 4 rrjetet. Pra, kur ju filloni 2048, ju do të shihni dy pllaka në rrjet, secili tregon tjegull numri ose 2 ose 4.
Ju mund të shtypni arrow çelësat e tastierës tuaj për të lëvizur këto pllaka rreth, si dhe të gjenerojë pllaka të reja që janë edhe 2 ose 4.
Kur dy pllaka të njëjtën vlerë përplasen njëri-tjetrin, ata të lidheni me të prodhuar një tjegull të lartë, e cila tregon shumën e dy pllakave.
Sa më shumë që të luajnë rreth, aq më i lartë pllaka do të merrni, dhe bordi do të bëhet më të mbushur me njerëz. Qëllimi juaj i fundit është për të arritur 2048 para se të mbaron dhomën tuaj në bord.

Si për të fituar në 2048 – Këshilla dhe truket 2020

Edhe pse math prapa këtë lojë zbavitës është shumë e lehtë, lojë 2048 në vetvete ka nevojë për një strategji e mirë dhe pak sfiduese.
Unë kam bërë atë shumë kohë; Unë jam addicted për këtë lojë; e dashura ime bëhet i çmendur gjatë gjithë kohës kur ajo luan dhe nuk arrijnë të 2048 .
Ju mund të pyesin se si për të arritur 2048 sa më shpejt të jetë e mundur për shkak se ju nuk doni të rrokullisje pllaka mijëra kohës. Le të marrin një vështrim në disa këshilla dhe truket që punojnë;

Kuptoni lëviz pllaka;

Në 2048 lojë ju keni vetëm katër lëvizje lart-poshtë dhe majtas-djathtas. Çdo herë që të rrokullisje, pllaka lëvizin pozicionin e saj. Pllaka vetëm shfaqin 2 ose 4 numra, dhe kur kombinuar me njëri-tjetrin, numri bëhet më i lartë, e barabartë me shumën e këtyre dy pllakave.
Pra, është më mirë për të ushtruar të mjaftueshme për të kuptuar se pllaka lëvizin, më shumë ju e dini 2048 algorithm, aq më shumë janë shanset që arrijnë 2048 shpejt.

Mos shkoni pas pllakave të mëdha

Kjo mund të jetë e vështirë për t’i rezistuar tundimit dhe shkon pas pllaka të mëdha në bord për të kombinuar ato. Kjo më shpesh ju vë në situatë shumë të vështirë, kështu që preferojnë të kombinuar me pllaka të vogla të numëruara dhe të luajë me strategji.

Mundohuni të qëndroni në këndin

Është më mirë për të lëvizur pllaka në qoshet dhe për të siguruar që ju të keni bordit të mjaftueshme për të sjellë pllaka të reja. Njerëzit, të cilët grupi pllakat në qoshe, pretendojnë për të arritur 2048 së shpejti.
Mundohuni për të sjellë pllaka të reja në mes dhe pastaj shpullë në të qoshe për të kombinuar me të tjerët.

Mendoni përpara se të bëjnë një veprim

Ndonjëherë ju nuk mund të mendoj se çfarë mund të jetë veprim i mirë, nuk do të heqë dorë në qoftë se ju nuk e keni bërë një lëvizje të mirë. 2048 ju ofron kaq shumë mundësi të mblidhte nga lëvizje tuaj të keq, për aq kohë sa ju keni një dhomë të zbrazët në bord.
Nëse jeni të hutuar se çfarë lëvizje më e mirë është, mendoni përsëri ku kartat në bord lojë janë, dhe nëse janë apo jo ajo duhet të ndryshohet para se të menduarit në lidhje me kartat e reja.

Shkoni pas pllaka që shkrihet me pllaka të shumta

Ju do të keni një shans shumë herë për të kombinuar pllaka të shumta, të përpiqet të bëjë këto grushta veprim.
Merrni atë në këtë mënyrë, aq më shumë ju mbani hapësirë të lirë në bord, aq më mirë mundësinë që të sjellë kartat e reja.
Me një lëvizje të vetme, ju vetëm të zëvendësojë kartën ju bërë pirg me një të re. Ndërsa me kartë të shumëfishtë, ju nuk sjellë vetëm një kartë, por edhe duke u shpëtoj prej më shumë karta në bord.