2048 Undo

Играј Игра
Носители на оценки
Резултати
Рестарт
Најдобро
Име
Резултати
Bob
3885712
Bob
3885544
er
3885496
Bob
3885460
Bob
3885384
Katalan the great
3885048
Katalan the great
3884992
Let\'s see you do higher than that sw
3884892
Bob
3884828
ANNIE COBBS
3884588
HeLLo i aM PUrpLE SHeP AnD i gOT to THe 4194304 tiLe iN 2048 3X3
1205396
PuRpLE SHeP
1205396
PUrpLE SHeP gOT to THe 33554432 tiLe iN 2048 3X3
1203864
JUST JOIN THE NUMBERS AND GET TO THE 131072 TILE!!!!!!!
1202440
PRESS Z TO UNDO!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
1202440
Do something more useful with your time
1201328
I GOT TO THE 65536 TILE!!!
1121656
THIS GAME IS EASY JUST KEEP THE HIGHEST TILE IN THE BOTTOM-RIGHT CORNER!!!!!!!
1037524
what?
1036528
ud83eudd14what?ud83eudd14
1035652
mup
1000924
Ro
569668
Katalan the Great
518140
Ro
506352
sup
499124
Ro
466020
shaggles
362092
Ro
351092
Ro
346964
Ro
346964
to undo you need to press ( z)
102792
tera4
78464
Ro
40216
Coop
33000
MEDIIILLLYYY
16248
MEDIIILLLYYY
16248
MEDIIILLLYYY
16248
DYT GG
15104
MEDIIILLLYYY
12036
subscribe to nerdy noob spams youtube
11904
subscribe to nerdy noob spams youtube
10384
subscribe to nerdy noob spams youtube
9416
subscribe to nerdy noob spams youtube
7200
BIG NOOB
7040
BIG NOOB
7008
BIG NOOB
7008
???
6820
KajRETURNS
6800
KajRETURNS
6800
KajRETURNS
6800
Not Sully on YouTube
6764
GG
6576
#Winner
6316
efds
6060
subscribe to nerdy noob spams youtube
5916
rude
5908
^^^ is a noob
5892
KajRETURNS
5748
BIG NOOB
5456
BIG NEOPHYTE
5348
2048
4892
2048
4892
2048
4892
2048
4892
2048
4892
James Chantler
4776
BIG NEOPHYTE
4768
subscribe to nerdy noob spams youtube
4724
KajRETURNS
4692
GG
4620
amir
4568
KajRETURNS
4496
subscribe to nerdy noob spams youtube
4240
GG
4192
Ken
3588
BIG NOOB
3528
XxTurboShadowsxX
3428
KajRETURNS
3396
KajRETURNS
3396
KajRETURNS
3396
BIG NEOPHYTE
3324
BIG NOOB
3260
Chicken Dumb
3244
Hi
3184
Hi
3184
Hi
3184
Hi
3184
Hi
3184
Hi
3184
Hi
3184
Hi
3184
Hi
3184
Hi
3184
Hi
3184
Hi
3184
Hi
3184
Hi
3184
Hi
3184
Hi
3184
Hi
3184

Како да играш

Користете ги вашите Стрелките на тастатурата За да ги преместите плочките. Кога две плочки со ист број се допираат, тие Се спојуваат во една!

2048 Undo е напредната верзија на популарната 2048 игра . 2048 Undo е супер возбуден, забавен и многу зависност игра. Може да играте и во мобилен телефон и во лаптоп. Забавувајте се со оваа фантастична и најнова верзија на играта 2048 година. 2048 Undo е возбудлива стратешка игра; треба да се поклопувате со плочките кои имаат слични броеви на бродот сè додека не стигнете до 2048 година за да победите или надвор од просторот и да ја изгубите играта. Тоа е многу зависност онлајн игра; штом започнавте, ќе бидете зависник пред лаптоп или мобилен екран.

Можеби ви се допаѓаат и овие


Leave a Comment:

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени со *