2048 Puppies

Играј Игра
Носители на оценки
Резултати
Рестарт
Најдобро
Име
Резултати
N,Hsex
56124
N,Hsex
56124
bridge
36152
Leah
35212
Leah
35212
N,Hsex
34248
N,Hsex
34248
N,Hsex
34248
N,Hsex
34248
N,Hsex
34248
N,Hsex
34248
N,Hsex
34248
eren
32240
Kelly F
31172
Kelly F
25648
Kelly F
20356
Gem
20140
bridge
17016
Meowicorn95
16396
puppies
16120
Kelly F
15868
#
15640
#
15640
#
15640
#
15640
#
15640
#
15640
Shanni_G
14780
Dynamaite
14480
Kelly F
14328
Kelly F
14328
Kelly F
14328
Kelly F
14280
Kelly F
14180
Ann
11196
Kelly F
10736
Ti
10712
Ann
10704
Layla
10632
t5dgu
9436
I HATE PUPPIES!!! ): ):< D:<
9408
シャンハッケンブル公
7816
Racque1
7584
Ann
7504
Ann
7116
Kelly F
7028
Pup
6936
Pup
6936
THEY ARE SO CUTE
6812
Oskarpro
6744
Peggy
6724
TACOS-ZoZitO
6676
reeeee
6464
reeeee
6464
reeeee
6104
Not Sully yt
6100
Emily
6076
Emily
6076
Emily
6076
Emily
6076
Puppies are so CUTE!
5984
??
5708
baddie
5468
Tehehe
5420
Tehehe
5248
Tehehe
5248
moon
5136
moon
5136
TJ
5092
TJ
5092
Y
5088
Patric
5004
Carson Koay
4956
TJ
4868
Bart Simpson
4800
DALTON
4792
Alex
4572
Alex
4572
Alex
4572
Hello
4556
Miles
3888
norma
3600
vivi
3476
Miles
3476
Mayple
3396
??????????????????????
3396
adorable dogs
3380
adorable dogs
3380
;
3304
Anna
3216
Anna
3216
ju\'
3208
Iron Man
3204
Iron Man
3204
mars
3124
miley
3116
GOD
3116
Ange
3108
puppy 2.o
3068
PUPPIESSSSSSSSS
3064

Како да играш

Користете ги вашите Стрелките на тастатурата За да ги преместите плочките. Кога две плочки со ист број се допираат, тие Се спојуваат во една!

Сакам кучиња, имам две убави кутриња, и ги земам насекаде. Кученцата од 2048 година е најдобрата верзија на 2048 со толку многу симпатични кутриња. Иако 2048 година е многу стратешка игра, кога ја играте верзијата на ова кученце, тоа ве тера да се чувствувате многу опуштено поради сликите на симпатичните кутриња на плочки. Уживајте во возбудливата и највозбудливата игра „Кученца“ од 2048 година со најубави и симпатични кутриња. Комбинирајте ги истите броеви или слични кутриња и обидете се да стигнете до 2048 година.

Можеби ви се допаѓаат и овие


maltese
dalmatian
cocker spaniel king charles
white yorkie
adorable
labrador retriever
arctic
Dog Cat
golden retriever
golden retriever
fotobehang huisdieren

Leave a Comment:

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени со *