2048 PUBG Guns

Играј Игра
Носители на оценки
Резултати
Рестарт
Најдобро
Име
Резултати
?
128996
?
128996
?
67560
neversaydie
56308
N,Hsex
52636
N,Hsex
52636
N,Hsex
52636
N,Hsex
52636
N,Hsex
52636
N,Hsex
52636
N,Hsex
52636
N,Hsex
52636
N,Hsex
52636
N,Hsex
52636
N,Hsex
52636
N,Hsex
52636
HaiHui
39356
Haiui
38264
fucu
38208
AIUI
36792
Who Killed 2048 6x6?
36628
parcy
36624
420
27684
mg
27628
F***YOU
26148
BRYAN
24700
prasant
20264
zaid winner
20260
fuck
16880
ana
16064
kevin
14744
???
14488
pornhub
13972
ana
13584
ana
13584
ana
13584
Ur mom
12168
Ur mom
12168
Ur mom
12168
Ur mom
12168
Ur mom
12168
Ur mom
12168
Ur mom
12168
Ur mom
12168
mi
10368
11704
10264
Ur mom
10208
Ur mom
10208
Ur mom
10208
Ur mom
10208
Ur mom
10208
Saito
10180
Ur mom
9548
zaid
8168
Saito
8068
Saito
8052
beat me ****
7576
PUBG LOVE
7448
OK BOOMER
7092
TACOS zebiiiii
6700
tacos-ZoZitO
6248
Ur mom
6004
Ur mom
6004
Ur mom
6004
Ur mom
6004
preet
5808
BOYA
5612
Ego
5132
Alex
5032
Ur mom
4756
Ur mom
4756
Ur mom
4756
Ur mom
4756
fgfg
4200
?
3952
?
3952
beast
3816
beast
3816
3692
3684
Pepín
3388
Pepín
3388
Pepín
3388
By
3292
By
3292
By
3292
WJ
3236
Bob
3108
Pepín
3088
Pepín
3088
Pepín
3088
?yo
3064
🔫
3052
??????
3032
??????
3032
??????
3032
Deadmemes
3024
Deadmemes
3024
Deadmemes
3024
TACOS-ZoZitO
3012
TACOS-ZoZitO
3012

Како да играш

Користете ги вашите Стрелките на тастатурата За да ги преместите плочките. Кога две плочки со ист број се допираат, тие Се спојуваат во една!

2048 PUBG Guns е најдобрата игра за loversубителите на PUBG; мора да имате многу исклучителна можност да ја победите оваа битка со тоа што ќе стигнете до 2048 . Witnessе бидете сведоци на некои од најдобрите и најпознатите пиштоли на PUBG во оваа игра. Затоа, уживајте во возбудливото и стратешко движење на играта со одлична колекција пиштоли на PUBG.

Можеби ви се допаѓаат и овие


UZI
45ACP
AKM
M416
Scar L
QBZ
DP 28
AUG
Groza
M24
AWM

Leave a Comment:

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени со *