2048 Pokemon

Играј Игра
Носители на оценки
Резултати
Рестарт
Најдобро
Име
Резултати
xxx
97860
sano
80192
??
66008
??
66008
??
64812
??
64812
??
60520
??
60520
??
58668
Jonand10
58600
????????
51392
????????
51392
????????
47496
????????
47496
Precure
36172
Maggie King
35484
Maggie King
34760
Maggie King
34760
Dave
34692
d
34312
d
34312
???
33636
???
33636
Boya
33412
ryu
32608
sasuke
32468
??
32324
??
32324
sasuke
31944
Finnagin
31176
アーリア半島のムシカ
30856
???
30620
????
29996
???
29876
???
29876
hiyo
29824
Maggie King
27476
sasuke
27404
????
27184
Maggie King
26464
????
26052
¥¥¥
26044
¥¥¥
26044
????
25696
???
25636
???
25636
??????????
25240
Uchiha Itachi
24744
Maggie King
24364
Maggie King
24364
Maggie King
24364
Maggie King
24364
Maggie King
24364
Naasima Best score
23480
Naasima Best score
23480
Naasima Best score
23480
Naasima Best score
23480
Naasima Best score
23480
Naasima Best score
23480
Naasima Best score
23480
Naasima Best score
23480
Naasima Best score
23480
Naasima Best score
23480
Naasima Best score
23480
Naasima Best score
23480
Naasima Best score
23480
Naasima Best score
23480
????
23364
??????????
22244
???
21696
???
21696
???
21696
??
21208
??
21208
??
21208
??
21208
??
21208
??
21208
??
21208
?
20556
????
20376
????
20308
????
20204
????
18608
????
18608
????
17952
??????????
16848
????????????
16288
????????????
16288
??
16204
??
16204
??
16204
Tuputamadre
15988
Connor
15384
soul
14540
????????
14196
Chungo
14144
rapurasu
14052
123
13680
123
13680

Како да играш

Користете ги вашите Стрелките на тастатурата За да ги преместите плочките. Кога две плочки со ист број се допираат, тие Се спојуваат во една!

Се сеќавате ли на џебниот чудовиште во Јапонија, Покемон? Па, 2048 година Покемон е инспириран од Покемон и е една од фантастични игри . Theе имате Charizard, Squirtle, Bulbasaur итн. На плочката, обидете се да го споите повисокиот број и да стигнете до 2048 .

Можеби ви се допаѓаат и овие


weedle
pidgey
zubat
magikarp
psyduck
ninetales
snorlax
pikachu
venasaur
blastoise
mega-evolution

Leave a Comment:

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени со *