2048 Mcdonalds

Играј Игра
Носители на оценки
Резултати
Рестарт
Најдобро
Име
Резултати
panda
70384
Finnagin
35316
Finnagin
35220
sophie x
35136
sophie x
35136
Mariums
32272
Mariums
32272
Mariums
29108
panpan
28996
prao3tapper
28016
???
27248
???
27248
???
27248
???
27248
???
27248
???
27248
sophie x
26840
Subscribe to YourFaceIsUgy
21688
CausiMausi
21632
Joe Dimaggio
20968
???????????
20876
Mariums
15744
Mariums
15744
Jura
15724
???f
15416
Bruh
14516
iiiy
14112
Mariums
13848
Laura
12412
Nono12
12180
beer
11564
Nono12
11116
Big AL
10880
kurpa
10376
Steve
9856
Nono12
9220
MikeHoochy
8632
?
8140
ATVXZZZ
7876
ATVXZZZ
7876
ATVXZZZ
7876
ATVXZZZ
7876
ATVXZZZ
7876
ATVXZZZ
7876
ATVXZZZ
7876
ATVXZZZ
7876
ATVXZZZ
7876
ATVXZZZ
7876
ATVXZZZ
7876
ATVXZZZ
7876
ATVXZZZ
7876
ATVXZZZ
7876
ATVXZZZ
7876
ATVXZZZ
7876
ATVXZZZ
7876
ATVXZZZ
7876
ATVXZZZ
7876
ATVXZZZ
7876
ATVXZZZ
7876
ATVXZZZ
7876
ATVXZZZ
7876
ATVXZZZ
7876
ATVXZZZ
7876
ATVXZZZ
7876
ATVXZZZ
7876
ATVXZZZ
7876
savana
7872
Dani
7768
Nono bg
7548
Sunfower
7332
Steve
7296
Toons
7244
Princesssbobs10
6956
MANMENNI
6808
123456789O
6700
Cayden
6464
Cayden
6464
Disa
6456
NERF2021YT
6068
NERF2021YT
6068
にな
5976
Unicorn__2122
5940
RIA
5884
eeeee
5800
faustina
5660
Toons
5428
Toons
5352
\'\'\"\'\'\'\'\'\'\'
5336
Jorgos
5316
Toons
5272
Unicorn
5268
Steve
5240
Nonojijo
5180
Toons
5176
poopooead
5140
Nathan
5056
big boi cucumber
5000
Nonojijo
4944
Miriam
4788
Sam
4724

Како да играш

Користете ги вашите Стрелките на тастатурата За да ги преместите плочките. Кога две плочки со ист број се допираат, тие Се спојуваат во една!

Без разлика дали е тоа време на ручек, вечера или празнична сезона, 2048 година Макдоналд секогаш ќе ви служи со вкусна храна; играта Мекдоналд од 2048 година има толку многу оброци на својата табла што ќе ве направи повеќе храна. Проблемот со оваа игра е, совпаѓајте со два идентични броја или слични хамбургери и зголемете го вашиот број сè додека не стигнете до 2048 .

Можеби ви се допаѓаат и овие


Hamburger Chicken Sandwich
bacon clubhouse burger
veg burger
cheeseburger
el primo burger
big mac price
korea burger
double grilled chicken burger
Hamburger with vegetable
cheese burger
blck burger

Leave a Comment:

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени со *