2048 Marvel

Играј Игра
Носители на оценки
Резултати
Рестарт
Најдобро
Име
Резултати
Steve.
67372
Colleen
66744
N,Hsex
60500
N,Hsex
60500
N,Hsex
60500
N,Hsex
60500
N,Hsex
60500
N,Hsex
60500
N,Hsex
60500
N,Hsex
60500
N,Hsex
60500
N,Hsex
60500
N,Hsex
60500
N,Hsex
60500
N,Hsex
60500
Liam Mc
58680
Jim
56388
??????
36360
N,Hsex
35048
ratatoui11e
34964
ルルルォ伯
34508
focy67
34180
N,Hsex
33828
N,Hsex
33828
Cole
33044
marta
32764
N,Hsex
32596
N,Hsex
31000
N,Hsex
31000
Cole
27868
Cole
27664
Cole
27664
Cole
26300
Max
24652
Max
24652
Max
24652
Max
24652
Max
24652
Max
24652
Max
24652
Max
24652
Max
24652
Max
24652
Sg
23572
Cole
22900
Cole
22608
?????
22556
?????
22556
N,Hsex
21604
Cole
21576
Cole
21064
Cole
21064
Cole
21064
N,Hsex
17956
Max
17108
Max
17108
Max
17108
Cole
17040
Cole
17040
Cole
16764
Cole
16764
N,Hsex
16632
queen
16152
Cole
16108
Cole
16108
Cole
16108
N,Hsex
16104
Cole
15604
Cole
15316
N,Hsex
15100
Cole
14848
z
14748
trash panda
14744
N,Hsex
14580
trash panda
14256
trash panda
14256
trash panda
14256
trash panda
14256
trash panda
14256
Cole
13648
Cole
13628
Cole
13628
Cole
13628
Cole
13596
Cole
13596
Cole
13596
max
13564
max
13564
N,Hsex
13220
Cool
12976
Cole
12844
Cole
12392
Cole
12392
Cole
12392
Cole
12392
Saito
12356
Cole
12252
ikea
12060
Cole
11988
Cole
11988

Како да играш

Користете ги вашите Стрелките на тастатурата За да ги преместите плочките. Кога две плочки со ист број се допираат, тие Се спојуваат во една!

Играта во 2048 година доби огромна популарност од првото деби и денес играта има многу нови верзии, 2048 година Марвел е една од нив. 2048 година Марвел е новата верзија на популарната 2048 ; ги има сите познати омилени карактери Марвел во играта. 2048 година Марвел доби громогласен аплауз од фановите на Марвел. 2048 година играта Марвел има толку многу измислени херојски ликови на американски стрип од стриповите на Марвел. Дали сакате да бидете дел од тимот на Капетан Америка? Дали сакате да ги видите вашите омилени измислени суперхерои? Ако да, и вие сте обожавател на измислени серии на Марвел, верувајте ми, оваа игра на Марвел од 2048 година е крајната забава за вас. Играта Марвел од 2048 година ја има истата стратегија за игра како што игравте во 2048 година, спојувајте ги двата слични плочки на одборот и ги зголемувате бројките сè додека не стигнете до 2048 година. Оваа игра сигурно ќе ви ја смири душата со тоа што ќе ги повлечете плочките кои имаат омилен суперхерој.

Можеби ви се допаѓаат и овие


groot
hulk
elements
captain america
ant man
spider man
iron man
Peter Quill
natasha
captain marvel
Gamora

Leave a Comment:

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени со *