2048 Ice cream

Играј Игра
Носители на оценки
Резултати
Рестарт
Најдобро
Име
Резултати
panda
80464
cass
33092
cass
32696
I will get the record
32512
Hi!!!
31788
Bang in yo face!
28168
blob
28032
blob
26440
Epic
25348
Epic
25348
Epic
25348
Epic
25348
Epic
25348
Epic
25348
Epic
25348
Epic
25348
King 2323
25044
Boi ud83dude09
24560
Tsukioka
21864
blob
20252
blob
20168
m$
16380
Elizabeth
16168
Elizabeth
16168
#
14756
m
14560
m
14560
m
14560
なな
14368
hihihiri
13412
Zacy Yap
12924
=I
12848
PGP
12676
bla
12620
MYO
12400
??
12132
worm
11024
m
10500
m
10500
Anna
10304
Anna
10304
duckyduck
8912
8032
8032
YES!
8016
by y did 2048 di?
8016
Ab cool
7956
Carlita
7764
Yaaaa
7728
emma
7256
YOLO
7244
Ur mom
7072
Ur mom
7072
Ur mom
7072
Ur mom
7072
Ur mom
7072
Ur mom
7072
Ur mom
7072
Yum
7060
Parer
7036
seina te sorty
6952
Hello
6708
Hello
6708
Daddio
6688
akane
6508
JZpro
6324
????
6300
????
6300
????
6300
????
6300
????
6300
????
6300
????
6300
Hello
6200
???
6060
???
6060
???
6060
???
6060
???
6060
???
6060
???
6060
???
6060
???
6060
???
6060
???
6060
???
6060
???
6060
???
6060
I WON
6000
hi
5772
Moof
5712
HeIIen
5636
Poopy
5588
Yayeet!
5564
Ahmaaaddhhh
5540
Morgan
5536
Morgan
5536
???
5460
???
5460
???
5460
???
5460

Како да играш

Користете ги вашите Стрелките на тастатурата За да ги преместите плочките. Кога две плочки со ист број се допираат, тие Се спојуваат во една!

Време е да играме 2048 сладолед со неочекувано вкусен мистериозен сладолед што ве забавува со нивните вкусни вкусови. Играта за сладолед во 2048 година е најатрактивниот начин да уживате во прекрасните десерти на сладолед додека ја играте играта. Тоа е верзија за сладолед од играта во 2048 година; темата на играта е иста; плочките прикажуваат или 2 или 4 броја со вкусни сладоледи. Колку повеќе играте, толку повеќе шанси да го лижете конусот со вкусен сладолед. Комбинирајте два слични броја или исти сунѓери сладолед. Кога ќе се спојат две слични плочки, таа прави нова плочка од збирниот број на тие плочки со уште една вкусна сундела за сладолед. Како да се игра 2048 сладолед: Користете ги копчињата со стрелки на тастатурата за да ги преместите плочките за сладолед. Кога комбинираат две плочки кои имаат ист број, тие и двете се спојуваат во плочка со сумирање на голем број на двете плочки.

Можеби ви се допаѓаат и овие


chocolate ice
gelato
Hot chocolate
baked alaska
buttercream
milkshake
vanilla ice cream with sprinkles
whipped cream
buttercream
parfait
eton mess stacks

Leave a Comment:

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени со *