2048 Food

Играј Игра
Носители на оценки
Резултати
Рестарт
Најдобро
Име
Резултати
Destiny 🙂
70548
fantasticomino
52680
m8acaroni
51488
DSetiny
47420
King 2323
28940
King 2323
28640
Hermione3137
28308
water eone
28192
Atena
27900
King 2323
25536
King 2323
25536
King 2323
25288
King 2323
24952
King 2323
24496
King 2323
24208
King 2323
24132
King 2323
24132
King 2323
24124
King 2323
24124
Fanfo21
23204
Charlie
20316
Charlie
20316
jummy
16624
adrian jaudenes
16560
King 2323
16528
yoshi
16028
yoshi
16028
yoshi
16028
soul
15412
adrian jaudenes
15268
Taylor
14952
Taylor
14952
Taylor
14952
King 2323
14524
?????w
14020
King 2323
13844
King 2323
13844
King 2323
13844
King 2323
13836
King 2323
13836
King 2323
13836
King 2323
13836
King 2323
13716
King 2323
13144
King 2323
13120
Besty
12204
Jackkkkk
11904
King 2323
11724
King 2323
11724
King 2323
11724
King 2323
11724
moammadtaib
11480
King 2323
11320
King 2323
11168
King 2323
11092
King 2323
10948
King 2323
10948
King 2323
10944
King 2323
10944
King 2323
10944
adrian jaudenes
10868
Charlie
10836
King 2323
10564
King 2323
10564
King 2323
10544
C-esa
10264
Jackkkkk
10228
I’m going down on the streets
10112
I’m going down on the streets
10112
King 2323
9512
King 2323
9444
King 2323
9444
jummy
9336
mayu
8900
King 2323
8832
King 2323
8832
King 2323
8400
King 2323
8400
Horse Girl
8276
Luke
8112
Luke
8112
Luke
8112
Jaime
7920
Dennis 0_0
7316
PCK
7236
Bec :(:
7212
HAMOOD SANDWICH
7192
HAMOOD SANDWICH
7192
Lorena
7156
Thomas Michael kojevnikov.
7136
E11E?
7096
Ethan Murphy
7092
TTT900
7044
nya
7024
HAMOOD SANDWICH
6952
anau
6888
HAMOOD\'S DADDY
6880
SHREK
6772
HAMOOD SANDWICH
6700
HAMOOD SANDWICH
6700

Како да играш

Користете ги вашите Стрелките на тастатурата За да ги преместите плочките. Кога две плочки со ист број се допираат, тие Се спојуваат во една!

2048 Храна игра е верзија на храна од 2048 година; структурата и техниките за играње се точно исти како во 2048 година. Но, оваа е поголема зависност и ќе ве направи многу гладни кога ќе ја играте. Се чини дека е многу вкусно со плочките со храна. Една од најдобрите работи во играта за храна во 2048 е што можете да уживате во толку многу вкусна храна со 0% добивка дополнителна фунта. Уживајте во храната и посегнете се до 2048 .

Можеби ви се допаѓаат и овие


mix food
mcdonalds salad vs burger
restaurant food
chicken steam pies
taco bell malaysia
tikka pies
africa kind of food
taco bell dorito taco
curry wurst
frutta contro il colesterolo
fast food

Leave a Comment:

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени со *