2048 Cupcakes

Играј Игра
Носители на оценки
Резултати
Рестарт
Најдобро
Име
Резултати
???^_^^_^^_^
78088
???^_^^_^^_^
78088
???^_^^_^^_^
78088
???^_^^_^^_^
78088
???^_^^_^^_^
78088
???^_^^_^^_^
78088
???^_^^_^^_^
78088
???^_^^_^^_^
78088
???^_^^_^^_^
78088
???^_^^_^^_^
78088
Finnagin
75972
?????????
71380
tenkopan
69768
2048
69684
tenkopan
68680
Utata
66084
Utata
66084
UTata
60552
tenkopan
60524
tenkopan
60436
K.T
59052
utata
58384
???
58164
Hibye123-/=
55200
Hibye123-/=
55200
Utata
53848
??
51124
??
51124
tenkopan
50352
tenkopan
50352
tenkopan
50172
?????1?
50048
🙂
47756
🙂
47756
?????
47384
tenkopan
47356
tenkopan
47356
Hibye123-/=
47124
Ryuu
45968
?????
45584
????
45156
????
45156
?????
44872
pikatyuu
38036
2048
37880
??????
37728
odebutyan
37128
odebutyan
37128
odebutyan
37128
Samantha
36904
tenkopan
36460
????
36360
????
36360
ha
36256
ha
36256
tenkopan
36188
Utata
36132
Utata
36132
??
35880
??
35880
??????
35844
tenkopan
35344
tenkopan
35344
aaaaa
34948
??
34912
tenkopan
34836
tenkopan
34836
ha
33508
??
33352
tenkopan
33168
?
32956
?
32956
Yeahhhhhhhhhhh
32704
Tabatha
32308
Rururururu
32304
Rururururu
32304
Rururururu
32304
Sritan
32104
??
31420
??????
31192
??????
31192
tenkopan
31172
Rube
31136
30964
30964
Nice
30512
Nice
30512
Nice
30512
Nice
30512
tenkopan
30408
ha
30164
ha
30164
??????
29980
?
29536
???
29528
?????
29368
karin
29164
tenkopan
29096
???
28604
Utan
28404
??
28248

Како да играш

Користете ги вашите Стрелките на тастатурата За да ги преместите плочките. Кога две плочки со ист број се допираат, тие Се спојуваат во една!

2048 Cupcakes е убава онлајн игра во која има многу шлаг, чоколаден фуд на свежо кифла. Уживајте во вкусните cupcakes додека ја играте играта, комбинирајте ги истите кекси и зголемете го вашиот број и достигнете што е можно побрзо до 2048 пред да бидат пополнети кутиите.

Можеби ви се допаѓаат и овие


Vanilla Birthday (200 Kcal)
Bubblegum Pink (250 Kcal)
Sunshine Vanilla (320 Kcal)
Valrhona Blonde Ganache (400 Kcal)
Chocolare Peanut Butter Cheesecake (500 Kcal)
Chocolate Mint Fudge (650 Kcal)
Chocolate Spider Web (820 Kcal)
Toasted Marshmallow (1000 Kcal)
Cookies And Creme (1200 Kcal)
Chocolate Sundae (1500 Kcal)
White Chocolate Peppermint (2000 Kcal)

Leave a Comment:

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени со *