2048 Army

Играј Игра
Носители на оценки
Резултати
Рестарт
Најдобро
Име
Резултати
nonexistent
113716
New Record 79456 By Me
79452
N,Hsex
36592
Ana
33860
Ana
33860
almost good
31472
79452 Not 79456 Fuck You
25140
Ana b
24496
Teaeaf
23336
2 4 8 16 32 64 128 256 512 1024 2048 4096 8192 16384
20852
?????g
20456
DatLegend3
14324
DatLegend3
14324
DatLegend3
14324
DatLegend3
14324
DatLegend3
14324
DatLegend3
14324
DatLegend3
14324
DatLegend3
14324
DatLegend3
14324
DatLegend3
14324
DatLegend3
14324
DatLegend3
14324
DatLegend3
14324
DatLegend3
14324
DatLegend3
14324
DatLegend3
14324
DatLegend3
14324
DatLegend3
14324
DatLegend3
14324
DatLegend3
14324
DatLegend3
14324
DatLegend3
14324
DatLegend3
14324
DatLegend3
14324
DatLegend3
14324
DatLegend3
14324
DatLegend3
14324
DatLegend3
14324
DatLegend3
14324
DatLegend3
14324
DatLegend3
14324
DatLegend3
14324
DatLegend3
14324
DatLegend3
14324
DatLegend3
14324
DatLegend3
14324
DatLegend3
14324
DatLegend3
14324
DatLegend3
14324
DatLegend3
14324
DatLegend3
14324
DatLegend3
14324
DatLegend3
14324
DatLegend3
14324
DatLegend3
14324
DatLegend3
14324
DatLegend3
14324
DatLegend3
14324
DatLegend3
14324
DatLegend3
14324
DatLegend3
14324
DatLegend3
14324
DatLegend3
14324
DatLegend3
14324
DatLegend3
14324
DatLegend3
14324
DatLegend3
14324
DatLegend3
14324
DatLegend3
14324
DatLegend3
14324
DatLegend3
14324
DatLegend3
14324
DatLegend3
14324
DatLegend3
14324
13K 820
13820
dad
13684
Yarnyour????
12712
Ez
11728
Jake
11352
JAKE SUL
10204
Choco
9328
🌟🌟🌟
9244
Wesley
7888
asge d
6872
???
6800
Saito
6692
? boy
6448
? boy
6448
? boy
6448
? boy
6448
???
6432
Matt
6352
gbas
6016
???
5480
Perrin
5412
? boy
5244
? boy
5244
J. Scoop
5220
J. Scoop
5220

Како да играш

Користете ги вашите Стрелките на тастатурата За да ги преместите плочките. Кога две плочки со ист број се допираат, тие Се спојуваат во една!

Придружи се на вистинското бојно поле како капитен на Армијата, во изданието на армијата во 2048 година се нуди фантастична сензација на животот на Армијата. Обидете се да ги постигнете највисоките редови на Армијата со спојување на слични кутии со број и да ги зголемите броевите сè додека не стигнете до 2048 .

Можеби ви се допаѓаат и овие


PRIVATE
CORPORAL
SERGEANT
LIEUTENANT
CAPTAIN
MAJOR
COLONEL
BRIGADIER GENERAL
MAJOR GENERAL
LIEUTENANT GENERAL
GENERAL

Leave a Comment:

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени со *