2048 8×8

Играј Игра
Носители на оценки
Резултати
Рестарт
Најдобро
Име
Резултати
|Furry| Atynfir
503796272
Atynfir
426516772
Atynfir
382853752
Atynfir
300849012
Atynfir
272129000
Atynfir
230035912
Atynfir
186149088
Atynfir
150858944
77731
149259248
77731
149167360
77731
149094624
77731
146850980
77731
145975276
77731
145944452
Queen
143714688
Atynfir
140323468
Queen
140123876
Queen
139504900
77731
139289312
77731
139232224
Queen
138861900
Queen
137101672
Queen
135560264
Queen
134380668
77731
133856712
77731
133614520
77731
133522836
Queen
133197592
Queen
132177300
77731
132140524
77731
131944440
Atynfir
130406044
77731
130188952
Queen
126720120
Queen
126184004
77731
124874700
77731
124774516
77731
124711580
77731
124378012
77731
122574340
77731
122451512
Queen
122399520
Queen
122114244
77731
121538816
77731
121434336
Atynfir
121019948
77731
120798016
77731
119953188
77731
119056948
77731
118516948
77731
116681680
Queen
115809900
Queen
115012860
77731
113678768
77731
112702664
77731
111936524
77731
111893960
Queen
111124768
Atynfir
110250076
77731
110008552
Queen
109069772
77731
109022988
Queen
108201152
77731
107224060
Queen
106737704
Queen
106351268
Queen
105643884
Queen
105031220
77731
104752304
77731
104578708
Queen
104551348
77731
104533972
77731
104462048
Queen
104223096
Queen
103782996
77731
103031304
Queen
102926400
Queen
101500208
77731
101271360
77731
101153924
Queen
101131388
Atynfir
101121208
77731
101060024
77731
101016188
Queen
100550664
77731
100295080
Queen
100078396
77731
99992640
77731
99935320
77731
99829860
Queen
99321032
Queen
97821044
77731
96507640
77731
94065496
Queen
92852076
77731
92603748
77731
92016984
Anders
90935788
77731
90934404
77731
90020536

Како да играш

Користете ги вашите Стрелките на тастатурата За да ги преместите плочките. Кога две плочки со ист број се допираат, тие Се спојуваат во една!

Стандардната верзија на 2048 има решетка од 4x4, што е потребно многу време за да стигне до плочката 2048 година. Луѓето трошат толку многу време и претежно бегаат од вселената пред да достигнат 2048 година, што понекогаш ги прави корисниците толку вознемирени. Но, не грижете се, еве го најдоброто решение, 2048 8x8, кој доаѓа со 8 реда и 8 колони и ја зголемува можноста брзо да достигнете до 2048-та плочки. 2048 8x8 е многу лесен за игра, нуди многу забавно, треба да ги преместите плочките со копчињата со стрелки на тастатурата. Loveе го сакате неговиот минималистички дизајн, ултра-јасни броеви на плочките и интерфејс што е лесен за корисниците. Најдоброто нешто што ќе го цениме е кога бројот на плочките се менува, боите исто така се менуваат, што ја прави играта лесно да се следи. Оваа верзија од 2048 8x8 е многу едноставна за играње; темата е слична на стандардната; целта е да стигнете до 2048 година. Треба да ги лизнете плочките во сите четири насоки, напред и назад, или лево и десно. Ако слична плочка се комбинира со друга плочка со ист број, таа се спојува, а бројот се удвојува. Така, двајцата станаа 4 и две 4 станаа осум и така натаму, продолжете да ги спојувате плочките сè додека не достигнете 2048 плочки, пред да истечете простор.

Можеби ви се допаѓаат и овие


Leave a Comment:

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени со *