2048 7×7

Играј Игра
Носители на оценки
Резултати
Рестарт
Најдобро
Име
Резултати
|Furry| Atynfir
150049492
Atynfir
121919560
Atynfir
90108144
Atynfir
71167416
RedPhoenix
65762804
Atynfir
61806232
Atynfir
51169824
RedPhoenix
51056984
RedPhoenix
51056984
RedPhoenix
47674724
RedPhoenix
46762560
RedPhoenix
44454044
RedPhoenix
44454044
Atynfir
42064732
RedPhoenix
37090696
RedPhoenix
35295364
panda
32538576
panda
31452732
3771
31377884
Atynfir
30276924
panda
30190848
RedPhoenix | Got it!
30165384
RedPhoenix
30163296
3771
30163284
RedPhoenix | I will beat 3771
29893008
RedPhoenix | I will beat 3771
29296316
3771
29262956
RedPhoenix | I will beat 3771
27202872
panda
27130600
3771
26797676
RedPhoenix | I will beat 3771
26335540
RedPhoenix | I will beat 3771
25249856
3771
24531692
RedPhoenix | I will beat 3771
24433376
3771
24326400
3771
23559616
panda
23386692
3771
23350704
3771
23350704
3771
22793152
panda
22311624
3771
22045236
3771
21472624
3771
21170008
RedPhoenix | I will beat 3771
21089900
Atynfir
20944200
3771
20568332
panda
20165208
3771
19847544
RedPhoenix | I will beat 3771
19792572
3771
18767884
3771
18712592
??
18625128
panda
18067240
RedPhoenix | I will beat 3771
16975320
Ryan
16875424
RedPhoenix | I will beat 3771
16866120
panda
15051624
RedPhoenix | I will beat 3771
14873768
RedPhoenix | I will beat 3771
14033580
RedPhoenix | I will beat 3771
14033208
RedPhoenix | I will beat 3771
14033208
RedPhoenix
13800724
RedPhoenix
13800700
Will
12074788
panda
12020628
rachelz23
11579648
Atynfir
10477052
panda
10424888
panda
9198856
Atynfir
7505724
panda
7298076
racHeL2312
6044688
 
5639224
panda
5004648
Atynfir
4795312
abcdefg
3945664
BlueNerd
3860716
BlueNerd
3732456
DOOMSLAYER
3290232
BlueNerd
3258332
ProFurry
3078908
????
2850576
????
2850576
????
2850576
ProFurry
2847208
Pizza the hut
2451004
?????
2413724
Pizza the hut
2411784
Tauni
2334388
MONTE DER ALLERECHTE
2330336
Pizza the hut
2171856
Pizza the hut
2079160
Pizza the hut
2079160
Pizza the hut
2079160
midrigan number 1
2078624
ProFurry
2052600
?????
1805652
?????
1769072
?????
1769072

Како да играш

Користете ги вашите Стрелките на тастатурата За да ги преместите плочките. Кога две плочки со ист број се допираат, тие Се спојуваат во една!

7x7 од 2048 година е новата верзија на познатата 2048 игра , која стана толку популарна кај корисниците. Иако играта за прв пат беше воведена како игра базирана на веб, подоцна таа стана најдобрата игра загатки и на Android и на iOS. Оваа игра со 7 плеери од 2048 година има табла 7x7 која содржи нумерирани плочки, која започнува од 2 и 4-ти. Треба да ги повлечете овие плочки нагоре, надолу, лево и десно за да ги споите сите плочки со ист број на таблата со игри. Значи, кога две 2 плочки се комбинираат, тие стануваат 4, две 4 плочки стануваат 8 и така, сè додека не достигнете 2048 година. Една од најдобрите работи што ќе ви се допаднат во оваа 7х7 верзија е нејзиниот голем простор; играта доаѓа како табла 7x7, која ви овозможува да се движите наоколу со леснотија и да направите повисок резултат. Иако примарната цел на оваа игра е што поскоро да ја достигне плочката од 2048 година, бидејќи има табла 7х7, можност за постигнување повисок резултат.

Можеби ви се допаѓаат и овие


Leave a Comment:

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени со *