2048 5×5

Играј Игра
Носители на оценки
Резултати
Рестарт
Најдобро
Име
Резултати
Top of the Leaderboard
3783280
Top of the Leaderboard
2599716
Top of the Leaderboard
2551560
Catty
1002356
Catty
1002356
Catty
972236
Catty
972236
panda
903336
0083
864716
BaSerG
829096
Maria
807588
panda
796552
Miyamott
785232
Catty
736456
Catty
736456
Catty
736456
Catty
736456
Catty
736456
Catty
736456
Catty
736456
Catty
736456
Catty
736456
Catty
736456
Catty
736456
Catty
736456
Catty
736436
CatCat
674752
CatCat
674752
CatCat
674752
CatCat
674752
CatCat
674752
CatCat
613948
ene
600728
CatCat
508476
CatCat
496520
PedroV
455232
Damn it
406668
Damn it
406668
Damn it
406668
Damn it
406668
Catty
380416
miguelin
364192
min man
358388
miguelin
357180
miguelin
340312
Damn it
333932
Damn it
333932
Damn it
333932
Damn it
333932
miguelin
326116
F Doug F
323772
miguelin
321272
Konstantin
316504
miguelin
311160
yuto
288964
min man
276400
miguelin
260712
miguelin
260712
miguelin
260712
DAMN
246740
DAMN
246740
miguelin
235528
miguelin
229936
0083KH
224648
Damn it
222124
Damn it
222124
Damn it
222124
slipher
221056
miguelin
216284
Ewa
171356
DAMN
167848
miguelin
166228
miguelin
150052
miguelin
146468
miguelin
131260
miguelin
130340
Logan
125448
DAMN
124832
Nice 🙂 🙂 🙂
118324
Nice 🙂 🙂 🙂
118324
🙂
110496
🙂
110496
???????????
106860
Why
104940
miguelin
102204
miguelin
99616
OVA.TKS
90908
Why
89940
Why
89940
Why
89940
Yarnyour
88128
Juan
85476
Why
84952
Why
84952
Atynfir
76380
?????
76012
?????
76012
?????
76012
?????
76012
?????
76012

Како да играш

Користете ги вашите Стрелките на тастатурата За да ги преместите плочките. Кога две плочки со ист број се допираат, тие Се спојуваат во една!

2048 5x5 е нова верзија од најпопуларната игра 2048; тоа е мозаик игра со веб-играчи со еден играч што може да игра и на мобилен или на лаптоп. Оваа 2048 5х5 е многу слична на тројката каде што одговарате на тројките, а во оваа игра, ќе одговарате на плочките кои содржат сличен број. Основата на темата е иста како 2048 , но оваа доаѓа како 5х5, има пет реда и пет колони. Целта е да се совпаднат со сите слични плочки, кои ќе сумираат и ќе направат нови плочки сè додека не достигнете 2048 година пред да истегнете простор на таблата со игри. Thisе имате табла 5x5 во оваа игра, што значи дека можете да играте наоколу на големата табла и да имате повеќе шанси да стигнете до плочката што содржи 2048 година. Бидејќи за прв пат ја започнувате играта 2048 5x5, дефинитивно ќе се напикате и ќе сака да достигне 2048 година што е можно поскоро; без сомнение, тоа е многу зависност.

Можеби ви се допаѓаат и овие


Leave a Comment:

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени со *